• Friday, July 09th, 2010

ΠΕΡΙ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

imagescaaqqalz4

  Προσοχή κίνδυνος® ΟΤΑΝ ρώτησαν τον Θόικο, ποιος είναι ο καλύτερος οδηγός αυτοκινήτου, εκείνος απάντησε:

Αυτός που προλαμβάνει τις παραβάσεις των  άλλων.

Και στην ερώτηση ποιος είναι ο χειρότερος οδηγός; απάντησε:

Ασφαλώς ο βιαστικός.

Και όταν τον ξαναρώτησαν γιατί; απάντησε:

Γιατί ο βιαστικός οδηγός δεν μπορεί να προλάβει τις  παραβάσεις των άλλων, αλλά και ο ίδιος καταφεύγει σε  κυκλοφοριακές παραβάσεις.

bigbest11

® ΣΕ ΑΛΛΗ ερώτηση, ποιες κυκλοφοριακές παραβάσεις είναι επικίνδυνες και γενικώς δυσχεραίνουν την κυκλοφορία; ο Θόικος απάντησε:

–Γενικώς όλες οι παραβάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με  σημαντικότερες και πιο  συχνές  εκείνες που διαπράττουν οι βιαστικοί οδηγοί και συγκεκριμένως:

_ Όσοι αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα.

_ Όσοι επιχειρούν επικίνδυνα προσπεράσματα.

_ Όσοι παραβιάζουν τις ρυθμιστικές πινακίδες και προπαντός τον ερυθρό σηματοδότη.

_ Όσοι κλείνουν τις διασταυρώσεις, ενώ η κυκλοφορία δεν επιτρέπει τη διέλευσή τους, με αποτέλεσμα να δημιουργείται συμφόρηση σε ολόκληρη την κυκλοφορία.

_ Όσοι οδηγούν επιθετικά και ειδικότερα, όταν αιφνιδίως προβάλλουν υπερβολικά το όχημά τους στις διασταυρώσεις, δυσχεραίνοντας έτσι το ρεύμα κυκλοφορίας της πλευράς τους, με αποτέλεσμα οι κινούμενοι σ’ αυτό να κινδυνεύουν να συγκρουσθούν με αυτούς, εφόσον δεν μπορούν να προσπεράσουν, λόγω άλλων αντιθέτως κινουμένων οχημάτων.

_ Όσοι σταθμεύουν τα οχήματά τους  πολύ κοντά σε κλειστές γωνίες, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διέλευση των άλλων οχημάτων  και ο έλεγχος της κυκλοφορίας από τους οδηγούς τους.

_ Όσοι σταθμεύουν  παραλλήλως σε σταθμευμένα οχήματα, με συνέπεια να εμποδίζεται το ξεπαρκάρισμα αυτών, αλλά κυρίως να δυσχεραίνεται η κυκλοφορία των κινουμένων στην οδό. 

 

bigbest6

        ♦ ΡΩΤΗΣΑΝ ακόμη το Θόικο, ποιες άλλες περιστάσεις δυσχεραίνουν την  κυκλοφορία;  κι εκείνος απάντησε:

Συχνότερες και σημαντικότερες τέτοιες περιστάσεις είναι:

        _ Η κατάληψη του οδοστρώματος με διάφορα αντικείμενα ή απαγορευτικές πινακίδες από τους  παροδίους, για να διαφυλάξουν θέσεις σταθμεύσεως για δικά τους αυτοκίνητα ή πελατών των καταστημάτων τους.

        _ Η στάθμευση οχημάτων και η τοποθέτηση διαφόρων αντικειμένων πάνω στα πεζοδρόμια, με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η διάβαση των πεζών, οι οποίοι αναγκάζονται να βαδίζουν στο οδόστρωμα.

        _ Η τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων με τέτοια μεγέθη και αποστάσεις από το οδόστρωμα, ώστε αποσπούν την προσοχή των διερχομένων οδηγών και αμβλύνουν τον έλεγχο των ρυθμιστικών πινακίδων της κυκλοφορίας.

       _ Η άστοχη σηματοδότηση και πεζοδρόμηση των οδών με τρόπο που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία και που πολλές φορές γίνονται με μεροληπτικά κριτήρια εξυπηρετήσεως παρεμβατικών προσώπων.

bigbest7

        ® ΣΤΗΝ ερώτηση, ποια είναι η αποστολή της Τροχαίας Αστυνομίας και πότε την εκπληρώνει καλύτερα; ο Θόικος απάντησε:

        Αποστολή της Τροχαίας είναι να διευκολύνει την κυκλοφορία· και την εκπληρώνει καλύτερα, όταν τιμωρεί  τις παραβάσεις που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία και προπαντός εκείνες που εγκυμονούν κινδύνους ατυχημάτων.

        Και πότε η αποστολή της αυτή υποβαθμίζεται;

       Μα ασφαλώς όταν οι τροχονόμοι αναλίσκονται με την τιμωρία επουσιωδών και ακίνδυνων παραβάσεων, μετατρεπόμενοι έτσι σε απλά εισπρακτικά όργανα.

bigbest8  

® Σε μια ομήγυρη οδηγών, ο Θάνακας υπέβαλε την ερώτηση: «Γιατί οι Έλληνες οδηγοί βγάζουν το χέρι τους έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου που οδηγούν»; Και έλαβε τις εξής απαντήσεις παραβατικότητας:

_ Για να παραστήσουν τον «μαγκιώρο» που οδηγεί με ένα χέρι.

_ Για να τινάξουν το τσιγάρο που καπνίζουν.

_ Για να μουντζώσουν κάποιον άλλον.

_ Για να απορρίψουν κάποιο σκουπίδι.

_ Για να πετάξουν τη μύξα που έβγαλαν από τη μύτη τους.

 Και ο Θάνακας αναρωτήθηκε:

–Εγώ πώς θα καταλάβω, πότε το κάνουν για να  προειδοποιήσουν ότι θα στρίψουν προς την κατεύθυνση του χεριού τους; 

beer02

Το κινητό πιο επικίνδυνο

από το αλκοόλ στηνοδήγηση

Κινητό στην οδήγησηΗ χρήση κινητού τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης είναι πιο επικίνδυνη ακόμα και από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, επιβεβαιώνουν έρευνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, μόνο το 2002 προκλήθηκαν 240.000 τροχαία που κόστισαν τη ζωή σε 995 άτομα, λόγω χρήσης κινητών κατά την οδήγηση.

Οι έρευνες αυτές που είχαν κρατηθεί στο συρτάρι έρχονται να πιστοποιήσουν περισσότερα από 150 επιστημονικά άρθρα που αποδεικνύουν ότι η τηλεφωνική συνομιλία την ώρα της οδήγησης περιορίζει σημαντικά τα αντανακλαστικά του οδηγού. Το πρόβλημα, πάντως, εντοπίζεται στο γεγονός ότι, ενώ οι οδηγοί αποδέχονται σε μεγάλο ποσοστό την επικινδυνότητα της ομιλίας στο κινητό, θεωρούν πως είναι πολύ ικανοί και ότι τα ατυχήματα θα συμβούν μόνο… στους άλλους. (Zougla.online, 19-11-2010)

divider 

Έρχεται… βραβείο Γκίνες για το πεντοζάλι!

 

imagecafixsnn1«Φαντασμαγορική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την 7-8-2010 στον βόρειο οδικό άξονα της Κρήτης, όπου  θα πιαστούν από το χέρι πάνω από 200.000 φίλοι της Κρήτης και θα χορέψουν ένα… αργό πεντοζάλι, με σκοπό να κερδίσουν μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες! Με αφορμή την «ημέρα του χορού και της συναδέλφωσης των λαών της γης», που συμπίπτει με την επόμενη ημέρα της επετείου της ρίψης της πρώτης ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα (06/08/1945), το μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό σωματείο «Πλανήτης Κρήτη» διοργανώνει την παραπάνω εκδήλωση, με σκοπό να στείλει «μηνύματα αγάπης και συναδέλφωσης σε όλους τους λαούς της γης, καλώντας τους να χορέψουν και να γίνουν «ένα» μαζί του». Παράλληλες εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα σε όλους τους νομούς του νησιού με στόχο την συμβολή της Κρήτης στην συναδέλφωση των λαών. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα προταθεί ο βασικός οδικός άξονας της Κρήτης να ονομαστεί «Οδός των λαών της γης». Ακόμη στόχος είναι να φιλοτεχνηθεί ένα γλυπτό που θα απεικονίζει δύο ανθρώπους αγκαλιασμένους να χορεύουν αργό πεντοζάλη» (Zougla.gr, 14-7-2010).

 

ΣΧΟΛΙΟ: Αξίζουν συγχαρητήρια στους χορευταράδες Κρητικούς για την εμπνευσμένη πρωτοβουλία τους και ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

separator22

Η εναλλακτική του γαϊδουρινού γάλακτος

imageca72z4i2«Το αυξανόμενο ενδιαφέρον για το γαϊδουρινό γάλα, τόσο σε επίπεδο παραγωγής όσο και σε επιστημονικό επίπεδο, επιση-μαίνει καθηγητής του Α.Π.Θ. «Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εναλλακτική λύση για τα βρέφη που παρουσιάζουν δυσανεξία στο αγελαδινό γάλα και σε επιλεγμένες περιπτώσεις αλλεργίας, αλλά και ως προληπτικό μέτρο για μια σειρά από παθήσεις ενήλικων ατόμων», αναφέρει ο καθηγητής. Από τα διαθέσιμα στοιχεία για τη χημική σύνθεση του γαϊδουρινού γάλατος προκύπτει ότι αυτή είναι παρόμοια με εκείνη του μητρικού γάλατος. Ως προς τα οικονομικά οφέλη για τους παραγωγούς, επισημαίνεται ότι την τελευταία δεκαετία δημιουργήθηκαν σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες εκτροφές όνων, των οποίων το παραγόμενο γάλα πωλείται σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές και χρησιμοποιείται για την παραγωγή καλλυντικών, αλλά και για ανθρώπινη κατανάλωση» (Zougla.gr, 28-6-2010).

 

ΣΧΟΛΙΟ:  Καιρός ήταν να αναγνωρισθεί και αξιοποιηθεί η υγειονομική προσφορά του υπομονετικού γαϊδαράκου, μετά τον εκτοπισμό του από τα σύγχρονα μέσα στις μεταφορές.

separator16

Οι παρενέργειες του Botox 

 

botox1«Το Botox χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση των ρυτίδων του προσώπου και αποτελείται από μια εξαιρετικά τοξική πρωτεΐνη που παραλύει τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Αυτό σημαίνει ότι δεν φαίνονται ρυτίδες αλλά ούτε και κίνηση των μυών, γεγονός που μπορεί να επηρεάσει τις συναισθηματικές εμπειρίες. Έτσι ένας άνθρωπος με περιορισμένη ικανότητα για εκφράσεις του προσώπου μπορεί  να έχει και περιορισμένη ικανότητα να νιώθει συναισθήματα. Η απλή πράξη του χαμόγελου, για παράδειγμα, μπορεί να βοηθήσει κάποιον να νιώσει χαρούμενος, ενώ η συνοφρύωση μπορεί να του χαλάσει τη διάθεση»   (Zougla.gr, 25-6-2010).

ΣΧΟΛΙΟ: Μπρός στα κάλλη τι ’ναι ο πόνος ή και η αναισθησία ;!

separator11  

Οι φίλοι κάνουν καλό στην υγεία 

Φιλική εκδρομήΈνας ευρύς κύκλος φίλων κάνει καλό στην υγεία. Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι φίλοι αυξάνουν έως και 50% τις πιθανότητες επιβίωσης, καθώς ισοδυναμούν με το κόψιμο του τσιγάρου ή είναι διπλάσια ωφέλιμοι από την φυσική άσκηση. Αντίθετα, οι επιστήμονες εξέφρασαν την εκτίμηση ότι η ύπαρξη μόνο λίγων φίλων ισοδυναμεί με το να καπνίζει κανείς 15 τσιγάρα την μέρα, ή με το να είναι αλκοολικός. Οι ερευνητές του πανεπιστημίου Μπρίγκαμ Γιανγκ της Γιούτα, κατέληξαν στους παραπάνω υπολογισμούς, αφού ανέλυσαν 148 προηγούμενες μελέτες, αναφορικά με τη σχέση των κοινωνικών επαφών με τη θνησιμότητα, οι οποίες περιελάμβαναν περίπου 310.000 άτομα από όλο τον κόσμο για μια περίοδο επτά ετών. Οι επιστήμονες θεωρούν ότι με το να νοιάζεται κανείς για τους φίλους του, νοιάζεται περισσότερο και για τον εαυτό του, ενώ προειδοποιούν ότι στο σύγχρονο κόσμο τα κοινωνικά δίκτυα φθίνουν, καθώς οι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην καριέρα ή την οικογένειά τους. Όμως σύμφωνα με την μελέτη, η απώλεια της κοινωνικής στήριξης από τους φίλους μειώνει το προσδόκιμο ζωής πολύ περισσότερο από το να είναι κανείς παχύσαρκος ή να μην ασκείται σωματικά. Σύμφωνα με τους ερευνητές «η συνεχής αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων δεν είναι μόνο επωφελής ψυχολογικά, αλλά ωφελεί άμεσα την φυσική υγεία μας, καθώς καταπολεμάει το επιβλαβές για την υγεία χρόνιο στρες.(Newsroom ΔΟΛ, 28-7-2010).

ΣΧΟΛΙΟ:   Γνώμαι Μενάνδρου (342-292 π. Χ.): «Οκ στιν οδν κτμα κλλιον φλου» (Δεν υπάρχει καλύτερο απόκτημα από τον φίλο) «Φλους χων νμιζε θησαυρος χειν»   (Όταν έχεις φίλους είναι σαν να έχεις θησαυρούς) – «Λπης ατρς στιν χρηστς φλος» (Ο καλός φίλος θεραπεύει τη λύπη).

separator31

Οι σκύλοι μειώνουν τις καρδιακές παθήσεις

και κοινωνικοποιούν τα παιδιά

313302-pup12Όπως απέδειξε νέα έρευνα, ένας σκύλος αποτελεί σωτήρα για το αφεντικό του, μειώνεται κατά 15% ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιακής νόσου. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων σημείωσαν κατά 8,6% υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης ύστερα από καρδιακή προσβολή σε σχέση με όσους δεν είχαν σκύλο. Φαίνεται ότι ο σκύλος βοηθάει επίσης σημαντικά στην ταχύτερη ανάρρωση και προειδοποιεί για αρχικά συμπτώματα καρκίνου, υπογλυκαιμίας και επιληπτικών κρίσεων. Οι άνθρωποι που συναναστρέφονται καθημερινά με το σκυλί τους, θωρακίζουν αποτελεσματικά την υγεία τους, σύμφωνα με μελέτη των Γάλλων καθηγητών Σερζ Σικοτί και Νικολά Γκεγκέν, που παρουσιάστηκε στο συνέδριο «Άνθρωποι και ζώα» στη Στοκχόλμη. Διάφορες κλινικές μελέτες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη απέδειξαν ότι τα κατοικίδια έχουν ευεργετικές επιδράσεις σε πολλούς άλλους τομείς της σωματικής και ψυχολογικής υγείας μας. Η συμβίωση των παιδιών με κατοικίδια ζώα και ιδίως με σκύλους, συμβάλλει στην καλύτερη συναισθηματική και γενικά κοινωνική ανάπτυξή τους.

ΣΧΟΛΙΟ: Όσο πιο πολύ παρατηρώ τους ανθρώπους, τόσο πιο πολύ λατρεύω τους σκύλους (Madame Roland).

separator33

Χάπι θα «σβήνει» τις κακές αναμνήσεις

ΧάπιαEπιστήμονες του «Johns Hopkins University» ανακάλυψαν ένα «παράθυρο ευαισθησίας», όταν ένας μοναδικός υποδοχέας πρωτεΐνης δημιουργήθηκε στον εγκέφαλο, τη στιγμή που συμβαίνουν οι επώδυνες αναμνήσεις. Επειδή οι πρωτεΐνες είναι ασταθείς, θα μπορούσαν να μετακινηθούν με φάρμακα που διαγράφουν την ανάμνηση για πάντα.

Αν και χρησιμοποιήθηκαν ποντίκια για τα πειράματα, οι ερευνητές πιστεύουν ότι θα έχουν τα ίδια αποτελέσματα και στην περίπτωση του ανθρώπου.Τα ευρήματα μπορούν να ωφελήσουν ιδιαίτερα στρατιώτες που βασανίζονται από τις εικόνες του πολέμου, αλλά και θύματα βίας, ενώ μπορούν να βοηθήσουν κάποιον που θέλει να ξεπεράσει τον πόνο ενός χωρισμού.

Ωστόσο, ερευνητές του «Μaryland» προειδοποιούν ότι υπάρχουν ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα. «Το να διαγράφεις τη μνήμη και να εξαφανίζεται κάθε κακή ανάμνηση είναι εκπληκτική ιδέα, αλλά το να εξαλείφεις μία ανάμνηση είναι λίγο τρομακτικό. Πώς διαγράφεις μία συγκεκριμένη ανάμνηση, χωρίς να διαγράφεις ολόκληρο το παρελθόν του ανθρώπου; Κι αν το σκεφτούμε διαφορετικά, οι άνθρωποι είναι αυτό που είναι λόγω των εμπειριών και των αναμνήσεών τους» είπε η επικεφαλής τους. (Zoygla.online,24-11-2010)  

separator23

Γύρισε Στη Φύση…

 

coming_storm_1

 «Tελευταία έχω πάρει τα βουνά./ Τα έχω βρει μπαστούνια και βρίσκω καταφύγιο στην αγκάλη της μητέρας φύσης./ Μεγάλη ανάσα./ Όπου χλόη, αμπέλια, δάση, μέσα είμαι./ Την έχω δει Νεύτωνας./ Βρίσκω δέντρο μοναχικό, κάθομαι από κάτω και περιμένω να πέσει στο κεφάλι μου ένα μήλο, ένα κεράσι, ένας καρπός τέλος πάντων, μήπως και μου έρθει η πολυπόθητη επιφοίτηση./ Ή έστω μια διάσειση, κάτι, οτιδήποτε!/ Ακόμα περιμένω…» (Zougla.gr, 30-6-2010).    

ΣΧΟΛΙΟ: Στην ακροθαλασιά μιας σέρτικης σαλάτας                                                    δυο μύγες παίζανε πινγκ-πονγκ. (Σουρεαλιστικοί στίχοι) 

separator23

 Ενεκρίθη η δημιουργία «ροζ» ιστότοπων

 

cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf1

 «Την έγκριση του Διεθνούς Οργανισμού για την Ανάθεση Ονομάτων και Αριθμών στο Διαδίκτυο (ICANN) πήρε η δημιουργία ιστότοπου που θα έχει την κατάληξη «.xxx» και θα έχει αποκλειστικά πορνογρα-φικό περιεχόμενο. Η απόφαση ελήφθη στην έδρα του Οργανισμού στις Βρυξέλλες και αναμένεται  να αποτελέσει «καταλύτη» στις εξελίξεις στο Διαδίκτυο, αφού η βιομηχανία του σεξ στο Internet είναι  η πιο μεγάλη και προσοδοφόρα» (Zougla.gr, 25-6-2010).  

ΣΧΟΛΙΟ: Δηλαδή γίναμε ένας παγκόσμιος οίκος ανοχής (κοινώς μπορντέλο) κερδοσκοπίας.

separator20

 Μοντέλο προσέφερε ερωτικές υπηρεσίες   

Ερωτικό ζευγάρι (Κύπελλο 500-480 π.Χ.)«Μία 29χρονη καλλονή από την Τσεχία συνέλαβαν  αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, με την κατηγορία ότι έναντι αδράς αμοιβής προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες σε πελάτες ανά τον κόσμο.  Άνδρες του τμήματος Ηθών προσέγγισαν το μοντέλο μέσω «γραφείου συνοδών κυριών» και έκλεισαν ραντεβού μαζί της σε κεντρικό ξενοδοχείο, έχοντας πρώτα κανονίσει τη χρηματική αμοιβή της. Όταν η 29χρονη παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνελήφθη.  Πρόκειται για μία από τις δεκάδες περιπτώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για γνωστά μοντέλα από το εξωτερικό που «ενοικιάζουν» ευκατάστατοι κύριοι από χώρες της Ευρώπης έναντι αδράς αμοιβής» Πρόκειται για μία από τις δεκάδες περιπτώσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για γνωστά μοντέλα από το εξωτερικό που «ενοικιάζουν» ευκατάστατοι κύριοι από  χώρες της Ευρώπης έναντι αδράς αμοιβής» (Zougla.gr, 25-6-2010). 

 ΣΧΟΛΙΟ: Ποιον ενόχλησε η καλλονή εταίρα; Μήπως τους πάτρωνες της ντόπιας σωματεμπορίας;

separator29

Χιλιάδες κόσμου στην παρέλαση

Gay Pride στο Μεξικό    

k12_2bdionysos3«Μαζική ήταν η συμμετοχή  στην παρέλαση Gay Pride που έγινε στο Μεξικό, για να εορτασθεί η ιστορική απόφαση που επιτρέπει τους γάμους ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου. Επί τρεις και πλέον ώρες  χιλιάδες άνθρωποι  διασκέδασαν με την ψυχή τους σε μια πολύχρωμη παρέλαση. Στις 21-12- 2009 το νομοθετικό Σώμα του Μεξικού ενέκρινε νομοσχέδιο που επιτρέπει γάμους ομοφυλοφίλων και άνοιξε το δρόμο για την υιοθεσία παιδιών από gay ζευγάρια. Η εξέλιξη αυτή ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από την Καθολική Εκκλησία και την πτέρυγα των Συντηρητικών, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου της χώρας Φελίπε Καλντερόν. Ωστόσο δύο Μεξικανές έγιναν το πρώτο ζευγάρι ομοφυλοφίλων που παντρεύτηκαν στις 11-3- 2010, αλλά η κυβέρνηση  έχει προσβάλει τον σχετικό νόμο στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο  δεν έχει αποφανθεί ακόμα» (Zougla.gr, 27-6-2010). 

 

  ΣΧΟΛΙΟ: Αν αναλογισθούμε τη μαζική συμμετοχή και ξέφρενη διασκέδαση στην εορταστική παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο Μεξικό, θα πρέπει να υποθέσουμε ότι οι φλογερές Μεξικάνες έχουν σοβαρό πρόβλημα ανευρέσεως επιβήτορα και προφανώς γι’ αυτό  επιδόθηκαν κι αυτές στην ομοφυλοφιλία. 

separator11

Του πετούν τα εσώρουχά τους!

Από το καρναβάλι του Ρίο«Έξω από τα… ρούχα τους έχει βγάλει τις θαυμάστριές του ο Τσαρλς Ζεβάλος, ένας Βραζιλιάνος πολιτικός από την κοιλάδα του Αμαζονίου. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού έχουν ξεφύγει από κάθε όριο, αφού οι θαυμάστριες του πετούν τα εσώρουχά τους! Ο Ζαβάλος, που είναι υποψήφιος για τη δημαρχία της επαρχίας Μαινάς,  είναι αγαπητός για την γενναιοδωρία του, αφού χαρίζει στις γυναίκες ψηφοφόρους ρολόγια με αντάλλαγμα ένα φιλί και στους άνδρες μπάλες ποδοσφαίρου» (Zougla.gr, 27-6-2010). 

 

ΣΧΟΛΙΑ: Επόμενο είναι να πετούν τα εσώρουχά τους οι καλλίγραμμες Βραζιλιάνες σαν τις αρχαίες μαινάδες, εφόσον μάλιστα κατοικούν στην επαρχία με το ελληνόφωνο τοπωνύμιο Μαινάς.

separator24

Δεκτοί οι gay στη Βρετανία      

sappho-love«Το Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας αποφάσισε ότι οι ομοφυλόφιλοι που δεν μπορούν να εκφράζουν ανοιχτά τη σεξουαλικότητά τους στις χώρες τους, πρέπει να έχουν δικαίωμα χορηγήσεως ασύλου στη Βρετανία. Το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν έπρεπε να απορριφθεί η προσφυγή για τη χορήγηση ασύλου δύο ατόμων από το Καμερούν και το Ιράν και ότι οι περιπτώσεις τους πρέπει να επανεξεταστούν. Οι βρετανικές Αρχές αρνήθηκαν τη χορήγηση ασύλου στους δύο άνδρες, καθώς έκριναν ότι μπορούσαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους και να συμπεριφέρονται με διακριτικότητα. Η εκδήλωση ομοφυλοφιλικών συμπεριφορών τιμωρείται στο Ιράν με δημόσιο μαστίγωμα ή εκτέλεση και στο Καμερούν με ποινές φυλάκισης» (Zougla.gr, 7-7-2010).

ΣΧΟΛΙΟ: Ομοφυλόφιλοι όλου του κόσμου συναχθείτε στη Μεγάλη Βρετανία, για να λάβετε άσυλο της σεξουαλικής σας ιδιαιτερότητας.

separator30

Το πιο ακριβό-μικροσκοπικό μπικίνι

000000000000d21sa2d1sad54as1

 «Η Σχεδιάστρια Sbzen Rosen δημιούργησε το πιο ακριβό μπικίνι του κόσμου. Για τη δημιουργία του leotard, όπως ονομάζεται, σχεδόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ύφασμα και είναι κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από διαμάντια και λευκόχρυσο. Αποτελείται από 254 διαφορετικού σχήματος και βάρους πολύτιμους λίθους. Χρησιμοποιήθηκε ένα διαμάντι βάρους 50 καρατίων, ένα 30 καρατίων, δύο διαμάντια των 15 καρατίων, και 8 των 10. Η τιμή του… υπολογίζεται στα 30 εκατομμύρια δολάρια!» (Zougla.gr, 10-7-2010).

 

ΣΧΟΛΙΟ: Το ακριβότερο μπικίνι του κόσμου μπορεί βεβαίως να είναι, όχι όμως και το πιο μικρό, εφόσον τα πρωτεία διατηρεί το φύλλο συκής των πρωτοπλάστων! 

separator28

Πολλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη!

 

jordan

«Απογοητευμένη από τις πωλήσεις του cd single «Free To Love Again», είναι η Jordan, καθώς δεν έχει βγάλει τίποτα απ’ όσα έδωσε για την προώθησή του. Όσο για το βιβλίο που ετοίμασε με τίτλο «Paradise», ο κόσμος δεν είναι και τόσο ενθουσιασμένος! Φίλοι της sexy Jordan δήλωσαν ότι είναι δύσκολο να κάνει καριέρα πλέον σαν τραγουδίστρια και ότι πρέπει να αποφασίσει τί  θέλει να κάνει στη ζωή της: Μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός, σχεδιάστρια ρούχων ή συγγραφέας;» (Zougla.gr, 24-7-2010). 

 

ΣΧΟΛΙΑ: Μια παροιμία λέγει: «Όποιος κυνηγάει πολλούς λαγούς, κανένα δεν σκοτώνει». Και αλλιώς: «Πολυτεχνίτισσα κι ερημοσπίτισσα».

divider2

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.